بهگزارش فارس به نقل از نشریه مراقبت بیماران دیابتی انگلیس، محققان انگلیسی در این پژوهش دریافتند که مصرف میوه و سبزیجات اندکی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و مصرف متنوع آنها نیز عاملی اصلی در پیشگیری از این بیماری است.
این پژوهش روی بیش از 3700 انگلیسی صورت گرفت و روشن شد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم در افراد مصرفکننده بیشترین مقدار میوه و سبزیجات در طول هفته در مدت 11سال- نسبت به افرادی که مقادیر کمی از آنها مصرف کرده اند- اندکی کم شده است.
این پژوهش همچنین نشان داد که خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم در بین افرادی که بیشترین تنوع مصرف را در میوه و سبزیجات دارند، کاهش مییابد. پژوهشگر نیتافور از دانشکده علوم متابولیسم دانشگاه کمبریج با اشاره به نتایج این پژوهش گفت که مردم نباید خود را فقط به مصرف چندبار میوه و سبزیجات در روز محدود کنند.